Systeem- / Netwerkbeheerder met ruime kennis van Microsoft en VMware – Hoeksche Waard | Zuid-Holland

 In Senior, Systeembeheerder, Vacature, Vacatures

Introductie

40 uur – Hoeksche Waard


Ben jij op zoek naar een uitdagende rol, waarin je naast het beheren en onderhouden van de ICT-omgeving, ook bezig bent met innovatieve projecten en security?

En voel je je thuis binnen een organisatie waar de sfeer van een familiebedrijf heerst en er ruimte is voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling? Dan is dit een vacature voor jou!

Organisatie

De organisatie

Een bedrijf dat wereldwijd actief is en vestigingen heeft in Nederland en België, met haar hoofdkantoor in de Hoeksche Waard, is de organisatie waar jij aan de slag kan als Systeem- / Netwerkbeheerder.

Je komt te werken bij een familiebedrijf, waar de ‘familiewaarden’ gekoesterd worden. Al je collega’s zijn enthousiast, onderscheidend en daadkrachtig en het bedrijf staat voor eerlijk zakendoen en ondernemen met lef en inzet. Innovatie is één van de belangrijke speerpunten, zowel op het gebied van ICT als binnen de rest van de organisatie, waarbij men een scherpe blik heeft op een lagere milieu-impact.

Al jaren groeit de onderneming gestaag, zowel door het openen van nieuwe filialen als door het overnemen van in de sector gerelateerde bedrijven. Voor de ICT-afdeling betekent dit dat er een continue uitdaging aanwezig.

Functie

Samen met collega’s je verantwoordelijk voor het beheren, onderhouden, configureren en installeren van de volledige ICT-omgeving. Het betreft een grotendeels Microsoft gerelateerde omgeving, met een gevirtualiseerde werkplekomgeving, maar ook telefonie, randapparatuur, netwerkcomponenten en de beveiliging van het netwerk valt binnen jouw verantwoordelijkheid.

Je takenpakket is breed en veelzijdig. Naast het beheer en onderhoud van de omgeving werk je mee aan vernieuwings- en verbeterprojecten, maak je onderhoudsplannen en doe je wijzigingsvoorstellen. En natuurlijk ondersteun je je collega’s op de supportafdeling en luistert het management graag naar jouw advies als het gaat om vernieuwingen over het vernieuwen of uitbreiden van ICT-landschap.

Functie-eisen

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt ruime kennis en ervaring op het gebied van Microsoft Windows Server 2003 tot en met 2019 en bent bij voorkeur minimaal MCSA gecertificeerd
  • Je hebt ruime kennis en ervaring op het gebied van het installeren, configureren en beheren van VMware ESXi (clusters, shared storage, distributed switches etc.)
  • Je hebt ruime kennis en ervaring op het gebied van het installeren, configureren en beheren van VMware Horizon (Windows 10 VDI)
  • Je beschikte minimaal over basiskennis van beveiligingsprotocollen zoals TLS, certificaten, MFA, firewalling en switching (voorkeur SonicWall en HPE Aruba)
  • Je beschikte over kennis en ervaring op het gebied van Linux Redhat
  • Bij voorkeur heb je ervaring op het gebied van het consolideren van verschillende serveromgevingen en Microsoft domeinen, het op grote schaal uitrollen van Windows 10 VDI , het verplaatsen van serveromgevingen naar een datacenter, het ophogen van het security niveau en ben je op de hoogte van de laatste SaaS/cloud ontwikkelingen
  • Daarnaast is het een pré als je kennis en ervaring hebt van Microsoft SQL server, Storage systemen (Dell PowerVault / HPE Nimble), Server Based Computing (Microsoft RDS), Office 365 en VOIP
  • Je bent bekend met TopDesk en hebt ruime ervaring met ITIL Incident-, Problem-, Change, Configuratie- en Asset Management


Heb jij een afgeronde ICT opleiding op minimaal MBO-4 niveau en minstens 5 jaar aantoonbare relevante werkervaring? En beschik je daarnaast over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift?

Dan kijken wij er naar uit om kennis met je te maken!

Inlichtingen

Monique Braal 0162-484940

Start typing and press Enter to search