ServiceDesk Medewerker | Werkplekbeheerder met ambitie – Oosterhout

 In Junior, Servicedeskmedewerker, Vacatures

Introductie

Krijg jij er energie van om anderen te helpen met hun ICT problemen? Heb jij minimaal twee jaar ervaring op een supportdesk, maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging? En vind je het belangrijk om je op zowel technisch als persoonlijk vlak te ontwikkelen? Dan ben jij de nieuwe, enthousiaste collega die wij zoeken om ons team te versterken!

Organisatie

We zullen je eerst een korte introductie geven over wie wij zijn…

IeTee Solutions bestaat al sinds 2001. Bob Ouwejan, onze directeur, begon dit bedrijf in zijn eentje op zijn zolderkamer. Al binnen een jaar bleek het zo druk te zijn dat hij mensen naast zich nodig had. Collega’s zoals Arjan, Etienne, Franco, Patrick en Peter werken inmiddels al meer dan vijftien jaar bij ons. Bij IeTee is het dus geen “komen en gaan” van collega’s. Wij gaan altijd voor de lange termijn.

Eén van onze grootste krachten is het feit dat wij ons werk met plezier en passie uitvoeren. Wij houden van eerlijkheid, de menselijke aanpak en maken het graag persoonlijk. We zijn een hecht team en staan altijd klaar voor elkaar. Onze klanten merken dat dagelijks en complimenteren ons regelmatig over de positieve uitstraling die onze collega’s hebben.

Functie

Onze klanten kunnen naast fulltime, ook 1, 2, 3 of 4 dagen ICT ondersteuning krijgen. Dit betekent voor jou, dat je bij verschillende opdrachtgevers aan de slag zult gaan. Een mooie manier om een kijkje in de keuken te nemen bij verschillende bedrijven en te ontdekken wat jij leuk vindt. Ook kun je hierdoor snel jouw kennis verbreden en jezelf verder ontwikkelen tot bijvoorbeeld systeembeheerder, maar ook tot cloud specialist, security specialist of consultant.

Bij IeTee vind je geen afgebakende afdelingen, wat het lastig zou kunnen maken om van de ene functie naar de andere door te groeien. Bij ons kun je, in je eigen tempo, heel geleidelijk doorgroeien naar het door jou gewenste niveau en in de rol, die past bij jouw ambitie.

Naast jouw ontwikkeling op de werkvloer, vinden wij het belangrijk dat onze collega’s goed gecertificeerd zijn en bieden wij iedereen een individueel opleidingsplan aan.

Functie-eisen

Voldoe jij aan onze onderstaande wensen?

 • Je hebt een MBO-4 opleiding of hoger richting de ICT;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in bijvoorbeeld een supportdesk of werkplekbeheer functie;
 • Je bent leergierig en wilt graag jouw certificaten halen;
 • Reizen naar onze klanten is voor jou geen probleem!


Aanbod

Wat bieden we jou?

 • Focus op jouw ontwikkeling door een individueel opleidingsplan om certificaten te behalen;
 • Veel afwisseling in jouw werk doordat je bij verschillende klanten kunt worden ingezet;
 • De mogelijkheid om door te groeien naar de door jouw gewenste functie;
 • Prettige collega’s, bij wie je altijd terecht kunt als je vragen of ondersteuning nodig hebt;
 • Werken in een groeiende, financieel gezonde organisatie;
 • Een informele en klantgerichte werkomgeving, met volop ruimte voor eigen ideeën en initiatieven;
 • Een prima salaris;
 • Een auto of motor van de zaak, een laptop en een mobiele telefoon;
 • Een goede pensioenregeling.


Inlichtingen

Klinkt jou dit als muziek in de oren? Ben je geïnteresseerd in onze organisatie en wil je een keer kennis komen maken? Stuur ons dan je CV toe. We nemen altijd contact met je op!

Wil je eerst even met ons bellen, om informatie in te winnen? Neem dan contact op met Judith van Gameren of Monique Braal. Zij zijn bereikbaar op 0162-484940 of stuur een email naar solliciteren@ietee.nl.


Sollicitatie

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 2 MB)
(max 2 MB)
Toevoegen

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Start typing and press Enter to search