Een topdag op Racecircuit Zandvoort

 In Nieuws

Zondag 10 april stonden we om 09.30 uur opgetogen, maar toch ook wel een beetje zenuwachtig aan de poort van Racecircuit Zandvoort.

“We” zijn Arjan, Jermaine, Nick, Patrick, Peter en René. Een cadeautje van Bob, om ons te bedanken voor een weekend dag en nacht doorwerken enige tijd geleden. Ondanks dat we dat graag over hadden voor IeTee en onze klanten, was dit natuurlijk wel een geweldige blijk van waardering.

Het werd echt een topdag! Het was ten eerste prachtig weer. Dat had collega Monique weer goed geregeld, want die krijgt het altijd weer voor elkaar dat we mooi weer hebben tijdens personeelsevenementen.

We hebben in Ferrari’s, Lamborghini’s, Porsche’s en BMW’s gereden, zijn met een professionele coureur meegereden in een supersnelle Renault clio en hebben een dragrace gedaan. Daarnaast hebben we ook nog gekart, 4×4 gereden, geslipt en hebben tegen elkaar gestreden met slalommen. Waarbij het voor sommige collega’s wat lastig was om rechts en links te onderscheiden :)!

Natuurlijk hebben we ook lekker geluncht en tijdens de spaarzame vrije minuten die we hadden, genoten van alle andere activiteit op het circuit.

Om 18.30 uur werd de dag op het circuit afgesloten en zijn we moe, maar zeker voldaan en met een gezond kleurtje van de zon weer huiswaarts vertrokken. We hebben allemaal 200% genoten!

Start typing and press Enter to search