Ietee people solutions

OVER ONS

Wie wij zijn? 

In 2001 werd IeTee Solutions opgericht, met als core business het beheren van de kantoorautomatisering van onze klanten, het geven van onafhankelijke adviezen en het begeleiden en uitvoeren van ICT-projecten. Onafhankelijk omdat wij bewust geen hard- en softwareproducten verkopen, zodat wij onze klanten altijd van ongekleurd advies kunnen voorzien. Wij hebben ons sinds de oprichting volledig gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige kennis en expertise op ICT-gebied.

INNOVATIEF

Wij bewegen mee in de markt door onze diensten te continueren.

EXPERTISE

Met onze specialistische kennis en ruime ervaring zijn wij een professioneel en gecertificeerd team.

TOEGEWIJD

Een betrouwbare en bevlogen dienstverlener. Een onvoorwaardelijke partner op ICT-gebied.

EERLIJK

Oprecht, in omgang met elkaar en naar onze omgeving.

EFFICIENT

Met onze ambitieuze en deskundige kijk, werken we constant naar het beste resultaat toe.

Wij zijn flexibel en hanteren zeer scherpe condities en tarieven. En wij kunnen u op meerdere manieren van dienst zijn, bijvoorbeeld projectmatig, adviserend of op het gebied van beheer en onderhoudOf het nu gaat om beheer op afstand en het bewaken van uw kritieke ICT-netwerkcomponenten, het uitvoeren van onderhoud aan uw ICT-omgeving, of het totaal ontzorgen van uw organisatie, wij kunnen u op elk gebied van dienst zijn. Onze medewerkers zijn allen gecertificeerd en beschikken over ruime kennis en expertise.

Wij houden van ons werk!

Eén van onze grootste krachten is het feit dat wij ons werk met plezier en passie uitvoeren. Wij houden van eerlijkheid, de menselijke aanpak en maken het graag persoonlijk. We zijn een hecht team en staan altijd klaar voor elkaar. Onze klanten merken dat dagelijks en complimenteren ons regelmatig over de positieve uitstraling die onze collega’s hebben. Dit maakt ons een zeer stabiele partij, met mensen met een lange staat van dienst, niet alleen op kantoor, maar ook bij onze specialisten. En dat werpt zijn vruchten af ook voor onze klanten.

Door onze manier van aanpak krijgt u gedreven mensen, die voor uw bedrijf door het vuur willen gaan. En minstens zo belangrijk, omdat het bij ons geen “komen en gaan” van medewerkers is, heeft u ook altijd met dezelfde persoon te maken. Dit scheelt niet alleen veel tijd en uitleg, het maakt het contact ook een stuk stabieler, persoonlijker en daarmee prettiger.