Wat klanten over ons zeggen

Klanten

Onze klanten komen bij ons van rechts, afspraak is afspraak en de klant is koning. Dat zijn veel gehoorde uitspraken, maar voor IeTee Solutions ontzettend belangrijke begrippen, want daar draait het om.

“Wij hanteren ouderwetse normen en waarden. Doen wat je zegt. Het klinkt simpel, maar het is onze sleutel naar succes”, aldus Bob Ouwejan, directeur van IeTee Solutions.

ICT-oplossingen voor

Sinds haar oprichting in 2001, heeft IeTee Solutions zich gespecialiseerd in ICT-oplossingen voor:

Onderwijsinstellingen:

Zowel scholen in het basisonderwijs, het voortgezet onderwijs als de grote ROC’s mag IeTee Solutions tot haar klantenkring rekenen.

Bibliotheken:

IeTee Solutions ondersteunt ruim 184 vestigingen, zelfservicepunten en bibliobussen binnen de bibliotheekbranche. Voor IeTee Solutions kent de bibliotheekwereld geen geheimen meer. Dankzij onze jarenlange ervaring en opgedane kennis van de markt, zijn wij een echte bibliotheekspecialist.

Woningcorporaties:

Binnen de woningcorporatiebranche heeft IeTee Solutions al jaren meerdere trouwe en tevreden klanten.

Foodsector:

Tevens is de foodsector goed vertegenwoordigd in ons klantenbestand en enorm gevarieerd als het gaat om de markten waarop zij zich bevinden.

Goede Doelen Organisaties:

Voor Goede Doelen Organisaties zorgt IeTee Solutions ervoor dat er zo veel mogelijk gelden aan het goede doel kunnen worden besteed, door de ICT-kosten zo laag mogelijk te houden.

MKB:

Veel bedrijven binnen het MKB voelen zich thuis bij IeTee Solutions, met haar korte lijnen en “no-nonsense” aanpak. Het gros van onze klanten binnen het MKB-segment heeft tussen de 10 en circa 250 werkplekken.

 Feedback van onze klanten

  • "Een echte partner! Bibliotheek Zoetermeer vertrouwd al jaren op IeTee Support. Proactief meedenken en namens ons schakelen met tal van leveranciers behoren tot de dagelijkse voordelen. Heeft het probleem een 'stekker', dan bellen we IeTee."

    Kevin de Kok
  • "De vlotte no-nonsense benadering van IeTee valt zeer positief op! In de levering van mensen en diensten wordt dit nogmaals bevestigd. Het is zeer prettig en voorspelbaar zaken doen!"

    Ton Geerts
  • "Partner met twee benen op de grond en no-nonsense. Doen wat ze beloven - en meer!"

    Johan Van Broekhoven

Op zoek naar referenties in uw regio/branche?

Voor referenties in uw regio en/of branche kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling. U kunt hen per email bereiken via verkoop@ietee.nl, telefonisch op nummer 0162-484940 of via onderstaande knop.

Start typing and press Enter to search