[mk_page_section bg_image=”https://www.ietee.nl/wp-content/uploads/2017/06/over-ietee.png” bg_position=”right top” bg_repeat=”no-repeat” bg_stretch=”true” video_mask=”true” bg_gradient=”left_top” video_color_mask=”#2c395c” gr_end=”#7fa6cd” video_opacity=”0.2″ top_shadow=”true” min_height=”300″ full_width=”true” js_vertical_centered=”true” padding_top=”25″ padding_bottom=”25″ top_shape_color=”#ffffff” bottom_shape_color=”#ffffff” el_class=”border-bottom” sidebar=”sidebar-1″][vc_column][vc_column_text align=”center” el_class=”color-white-header text-shadow”]

De stabiele factor in een snelle wereld

[/vc_column_text][/vc_column][/mk_page_section][vc_row][vc_column][vc_column_text]IeTee Solutions is een onafhankelijke ICT-dienstverlener. Onafhankelijk omdat wij bewust geen hard- en softwareproducten verkopen, zodat wij onze klanten altijd een ongekleurd advies kunnen geven. Wij hebben ons sinds de oprichting in 2001 volledig gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige kennis en expertise op ICT-gebied.

Jaja, natuurlijk… Dat zegt iedereen.

Wij zijn flexibel en hanteren zeer scherpe condities en tarieven. En wij kunnen u op meerdere manieren van dienst zijn, bijvoorbeeld projectmatig, adviserend of op het gebied van beheer en onderhoud. Of het nu gaat om beheer op afstand en het bewaken van uw kritieke ICT-netwerkcomponenten, het uitvoeren van onderhoud aan uw ICT-omgeving, of het totaal ontzorgen van uw organisatie, wij kunnen u op elk gebied van dienst zijn. Onze medewerkers zijn allen gecertificeerd en beschikken over ruime kennis en expertise.

Allemaal waar, maar wat maakt ons nou echt anders dan al die andere partijen?

Allereerst bestaan we al sinds 2001, zodat het woord ervaring ook echt waar is. Bob Ouwejan, onze directeur, begon dit bedrijf in zijn eentje op zijn zolderkamer. Al binnen een jaar bleek het zo druk te zijn dat hij mensen naast zich nodig had. Zo komt het dat onze Arjan, Etienne, Franco, Patrick en Peter al meer dan twaalf jaar bij ons werken, met net zo veel plezier en passie als toen ze begonnen. En daar staan zij niet alleen in.

Wij houden van ons werk!

Eén van onze grootste krachten is het feit dat wij ons werk met plezier en passie uitvoeren. Wij houden van eerlijkheid, de menselijke aanpak en maken het graag persoonlijk. We zijn een hecht team en staan altijd klaar voor elkaar. Onze klanten merken dat dagelijks en complimenteren ons regelmatig over de positieve uitstraling die onze collega’s hebben. Dit maakt ons een zeer stabiele partij, met mensen met een lange staat van dienst, niet alleen op kantoor, maar ook bij onze specialisten. En dat werpt zijn vruchten af ook voor onze klanten.

Door onze manier van aanpak krijgt u gedreven mensen, die voor uw bedrijf door het vuur willen gaan. En minstens zo belangrijk, omdat het bij ons geen “komen en gaan” van medewerkers is, heeft u ook altijd met dezelfde persoon te maken. Dit scheelt niet alleen veel tijd en uitleg, het maakt het contact ook een stuk stabieler, persoonlijker en daarmee prettiger.

Dat, in combinatie met onze enorme kennis en ervaring in de snelle wereld van IT, maakt ons anders dan al die anderen en daarom noemen we onszelf ook vol trots:

De stabiele factor in een snelle wereld!

 

contact[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]