[mk_page_section bg_image=”https://www.ietee.nl/wp-content/uploads/2017/06/over-ietee.png” bg_position=”right top” bg_repeat=”no-repeat” bg_stretch=”true” video_mask=”true” bg_gradient=”left_top” video_color_mask=”#2c395c” gr_end=”#7fa6cd” video_opacity=”0.2″ top_shadow=”true” min_height=”300″ full_width=”true” js_vertical_centered=”true” padding_top=”25″ padding_bottom=”25″ top_shape_color=”#ffffff” bottom_shape_color=”#ffffff” el_class=”border-bottom” sidebar=”sidebar-1″][vc_column][vc_column_text align=”center” el_class=”color-white-header text-shadow”]

Security

[/vc_column_text][/vc_column][/mk_page_section][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Veiligheid volgens IeTee

Wilt u dat er met een frisse blik kritisch naar de inrichting en beveiliging van uw ICT-omgeving gekeken wordt? Wilt u een analyse van de beveiliging in uw netwerk? Dan is het een goed idee om een security audit door IeTee Solutions te laten uitvoeren.

Security audits: geen overbodige luxe

Bij een security audit vindt er een onderzoek plaats naar eventuele beveilingingsrisico’s binnen uw ICT-omgeving. Het onderzoek kan worden uitgebreid met een penetratietest. In de eindrapportage worden onze bevindingen uit het onderzoek en de geconstateerde knelpunten van de ICT-omgeving beschreven. Per knelpunt bieden wij de oplossing aan. Na oplevering van de rapportage zullen wij u benaderen voor het maken van een afspraak om de rapportage uitvoerig toe te lichten.

 

Informatie aanvragen[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]