Beheer à la Carte

Wat is Beheer à la Carte?

Zelf kiezen welk gedeelte van uw ICT-omgeving beheerd moet worden: uw werkplekken, uw storage, uw netwerk of uw servers, dat is in het kort Beheer à la Carte. U kiest zelf voor uw organisatie uw specifieke behoefte aan ondersteuning, van minimale tot volledige ontzorging en outsourcing, voor u op maat gemaakt voor een vaste prijs. Achteraf geen onverwachte facturen dus. Dat is wel zo prettig, toch?

Houdt u zich bezig met uw kerntaken

Minder storingen, een hogere productiviteit, dus simpelweg minder kosten. Tegelijkertijd wordt de blootstelling aan veiligheidsrisico’s verminderd en verdwijnt de frustratie als gevolg van een onstabiele werkplekomgeving. Hierdoor kunt u zich richten op uw kerntaak, omdat de zorgen die bij het beheer en onderhoud van een computernetwerk aan de orde zijn, geheel of gedeeltelijk door IeTee Solutions uit handen worden genomen.

Als sneeuw voor de zon

Door continu en uitgebreid preventief onderhoud te combineren met real-time bewaking garanderen we de betrouwbaarheid en stabiliteit van uw ICT-omgeving. Eventuele storingen worden opgelost voordat u het probleem opmerkt. Een oplossing zo effectief dat u vrijwel onmiddellijk resultaat ziet. Daarom kiest u voor IeTee!

Start typing and press Enter to search