Medior / Senior Systeembeheerder – Oosterhout

 In Medior, Systeembeheerder, Vacatures

Introductie

Heb jij jezelf ontwikkelt tot medior of senior systeembeheerder, maar mis je nu de uitdaging in jouw werk? Is een persoonlijke aanpak waarbij je niet de zoveelste werknemer bent erg belangrijk voor je? Dan ben je bij IeTee aan het juiste adres!

Wij bieden onze klanten ICT ondersteuning aan. Vaak doen we dit in een jarenlange samenwerking, waardoor onze klanten hoge verwachtingen hebben. Zowel op technisch gebied als de persoonlijke aandacht die we onze klanten geven. Dit zorgt ervoor dat je nooit stil komt te staan.


Organisatie

We zullen je eerst een korte introductie geven over wie wij zijn…

IeTee Solutions bestaat al sinds 2001. Bob Ouwejan, onze directeur, begon dit bedrijf in zijn eentje op zijn zolderkamer. Al binnen een jaar bleek het zo druk te zijn dat hij mensen naast zich nodig had. Collega’s zoals Arjan, Etienne, Franco, Patrick en Peter werken inmiddels al meer dan vijftien jaar bij ons. Bij IeTee is het dus geen “komen en gaan” van collega’s. Wij gaan altijd voor de lange termijn.

Eén van onze grootste krachten is het feit dat wij ons werk met plezier en passie uitvoeren. Wij houden van eerlijkheid, de menselijke aanpak en maken het graag persoonlijk. We zijn een hecht team en staan altijd klaar voor elkaar. Onze klanten merken dat dagelijks en complimenteren ons regelmatig over de positieve uitstraling die onze collega’s hebben.

Naast ons “Beheer à la Carte” en “Prijs per Werkplek” concept, bieden wij onze klanten ook diensten zoals projectmanagement, consultancy, detachering en het inventariseren, implementeren en ontwerpen van de automatiseringsomgevingen van onze klanten. Onze klanten zijn voornamelijk gevestigd in de regio’s Noord-Brabant, Zuid-Holland, Zeeland, Utrecht en Gelderland.

Functie

Onze klanten kunnen naast fulltime, ook 1, 2, 3 of 4 dagen ICT ondersteuning krijgen. Dit betekent voor jou dat je bij verschillende opdrachtgevers aan de slag kunt gaan. Hierdoor is geen dag hetzelfde. Onze klanten vertrouwen op jouw kennis en ervaring. Zo kun je jezelf ontwikkelen tot een “zwaargewicht” op technisch gebied.

Echter kun je er ook voor kiezen om mee te helpen aan onze projecten, waarbij je zowel een uitvoerende, begeleidende als adviserende rol kunt invullen. Bij IeTee vind je geen afgebakende afdelingen, wat het lastig zou kunnen maken om van de ene functie naar de andere door te groeien. Bij ons kun je, in je eigen tempo, heel geleidelijk doorgroeien naar het door jou gewenste niveau en in de rol, die past bij jouw ambitie.

Naast jouw ontwikkeling in de praktijk, vinden wij het belangrijk dat jouw certificeringen up to date blijven en bieden wij iedereen een individueel opleidingsplan aan. Zo vindt jouw ontwikkeling niet alleen plaats op de werkvloer, maar ook via opleidingen en trainingen.


Functie-eisen

Voldoe jij aan onze onderstaande wensen?

 • Je hebt een MBO-4 opleiding of hoger richting de ICT;
 • Je hebt ruime ervaring als bijvoorbeeld systeembeheerder of engineer;
 • Je wilt jezelf blijven ontwikkelen door bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan;
 • Reizen naar onze klanten is voor jou geen probleem!

Aanbod

Wat bieden wij jou?

 • Werken in een groeiende, financieel gezonde organisatie;
 • Volop uitdaging, dankzij de grote variëteit in werkzaamheden;
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden, waarbij rekening wordt gehouden met jouw wensen;
 • Een informele en klantgerichte werkomgeving, met volop ruimte voor eigen ideeën en initiatieven;
 • Een prima salaris;
 • Een auto of motor van de zaak, een laptop en een mobiele telefoon;
 • Een goede pensioenregeling;
 • De mogelijkheid om door te groeien naar de door jou gewenste functie.


Inlichtingen

Klinkt jou dit als muziek in de oren? Ben je geïnteresseerd in onze organisatie en wil je een keer kennis komen maken? Stuur ons dan je CV toe. We nemen altijd contact met je op!

Wil je eerst even met ons bellen, om informatie in te winnen? Neem dan contact op met Judith van Gameren of Monique Braal. Zij zijn bereikbaar op 0162-484940 of stuur een email naar solliciteren@ietee.nl.


Sollicitatie

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 2 MB)
(max 2 MB)
Toevoegen

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Start typing and press Enter to search