Een kijkje in mijn leven als secretariaatsmedewerkster

 In Blogs

Mijn naam is Marja van den Bosch en ik zal u iets over mijn werkzaamheden bij IeTee Solutions en mijzelf vertellen. Na een 27-jarige carrière in het bankwezen was ook ik, zoals zovelen, boventallig en moest ik op zoek naar een andere baan. Gelukkig kwam ik al snel een passende vacature van IeTee Solutions tegen en sinds februari 2013 ben ik hier dus werkzaam als Secretarieel- administratief medewerkster.

Ik werk vijf dagen in de week van 08.30 tot 15.00 uur. Wanneer u ons kantoor belt of op bezoek komt is de kans zeer groot dat ik de eerste persoon ben die uw telefoontje beantwoordt of u de hand schud, welkom heet en iets te drinken aan biedt.

Ik mag wel zeggen dat ik een aardige duizendpoot ben, zo’n soort spin in het web die van vele markten thuis is. Mijn collega’s kunnen voor de meest uiteenlopende zaken bij mij terecht, van het krijgen van een schrijfblok, pen, nietjes, paperclips of paracetamol, tot het verzenden van postpakketten en het toekennen van urencodes. Ik ben een zorgzaam type en zorg ervoor dat de collega’s dagelijks hun kopje koffie of thee, cup-a-soup en fruit kunnen nuttigen.

Uiteraard ben ik ook op administratief gebied zeer actief. Ik zorg onder andere voor de registratie van en de communicatie met sollicitanten, het registreren van tickets, vrije uren van collega’s, urenbrieven, opdrachtspecificaties en andere zaken. Ook het bijhouden van de personeelsdossiers zowel digitaal als op papier behoort tot mijn taak. Voor de accountmanagers zorg ik dat uitgebrachte offertes keurig ingebonden worden, zodat dit netjes aan de klant kan worden overhandigd. Verder zorg ik ervoor dat de collega’s om de twee maanden hun medewerkersprofielen up-to-date maken, zodat deze met potentiële klanten besproken kunnen worden. Al met al ben ik dus op heel wat vlakken actief en daar voel ik me als een vis in het water bij.

IeTee Solutions bestaat uit een niet al te groot team, met allemaal fijne collega’s waar ik goed mee op kan schieten. Er worden regelmatig bedrijfsuitjes georganiseerd. Deze zijn altijd erg goed geregeld en de opkomst van het personeel is bijna altijd tussen de 95 en 100%. Omdat een groot deel van mijn collega’s in de buitendienst werkt en ik hen meestal alleen per mail of telefoon spreek, is het erg leuk om elkaar (vaak met partners) weer eens te zien en gezellig bij te praten.

In mijn vrije tijd lees ik graag, luister ik graag naar muziek en mijn passie is zingen bij Popkoor Spirit uit Dongen. In 2017 bestaat dit koor 50 jaar en in het eerste weekeind van april van dat jaar geven wij drie of misschien zelfs vier voorstellingen. Ik zit in de muziekcommissie van het koor en ben dus zeer actief betrokken bij het voorbereiden van deze voorstellingen. Dit is echt zó leuk om te doen! Ik ben nu al super enthousiast!

Tenslotte wil ik u als laatste mijn levensmotto meegeven:
“Behandel je medemens, zoals je zelf ook behandeld wil worden. Daarmee bereik je het meest”

Marja blogt

Groet,
Marja van den Bosch

Start typing and press Enter to search

Wil-cloud-welke-wolk-kiest