Junior Supportmedewerker – Utrecht

 In Junior, Opdracht, Servicedeskmedewerker, Vacatures

Introductie

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een enthousiaste en leergierige ICT supportmedewerker die zich goed weet te verplaatsen in de klant.

Organisatie

Onze opdrachtgever bestaat al 80 jaar en helpt organisaties in de publieke sector en het bedrijfsleven bij het oplossen van bestuurlijke en maatschappelijke vraagstukken, het realiseren van nieuwe strategieën, het verbeteren van prestaties en het bouwen en ontwikkelen van menselijk kapitaal.

Functie

Als junior ICT supportmedewerker is geen dag hetzelfde. Je komt te werken in een complexe organisatie waar ICT een belangrijke rol speelt. Je bent het aanspreekpunt voor onze interne klanten die vragen hebben over hun laptop, mobiel en allerlei verschillende applicaties. Het is daarom belangrijk dat je persoonlijk en betrokken te werk gaat. Jouw doel? Klanten zorgeloos te laten werken. Concreet houd je je bezig met de volgende werkzaamheden:

· Je bent eerstelijns aanspreekpunt voor vragen, incidenten en wensen van onze klanten;
· Je zorgt voor een correcte registratie van meldingen in ons ticketsysteem;
· Je zorgt voor een correcte afhandeling van telefoon en email;
· Je probeert zoveel mogelijk de problemen zelfstandig op te lossen;
· Je informeert de klanten over de voortgang en status van tickets;
· Je bent in staat om systemen te configureren en software (updates) te installeren.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een MBO+ werk- en denkniveau in ICT. Daarnaast heb je aantoonbare ervaring met hardware en technisch/functioneel support. Als junior ICT supportmedewerker ben je praktisch en oplossingsgericht, want klanten zijn afhankelijk van hun laptop en mobiel. Ook ben je leergierig en nieuwsgierig naar nieuwe technologieën. Verder heb je bij voorkeur kennis van: Windows10 en Office365 ProPlus, AD, Azure, EMS, Sharepoint en Exchange.

Aanbod

Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring en bedraagt tussen de 2300 en 2500 per maand op basis van een fulltime werkweek. De eerste periode zal je op detacheringsbasis worden ingezet. Als beide partijen positief zijn, zal je overgenomen worden door de opdrachtgever.

De opdrachtgever bied je iedere dag een complexe inhoudelijke uitdagingen bij het mooiste adviesbureau van Nederland. Goede arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend.

De cultuur is informeel en er is volop kans om jezelf verder te ontwikkelen.

Inlichtingen

Judith van Gameren

Medewerker Detachering & Recruitment

people@ietee.nl

06-45648858


Start typing and press Enter to search