NIEUWS

IeTee Solutions

Is uw ICT-omgeving rood of groen gekleurd?

De wereld waarin wij leven wordt steeds vaker aangestuurd via digitale systemen, waarvan we vaak niet weten hoe goed deze beveiligd zijn. Met regelmaat vernemen we dat bedrijven slachtoffer zijn van cybercriminaliteit. De gevolgen zijn vaak niet meer te overzien en nog lang voelbaar binnen een bedrijf.

In Rotterdam had een slecht beveiligd online systeem onlangs vooral kleurrijke gevolgen. Het besturingssysteem waarmee de verlichting van de welbekende Erasmusbrug kon worden veranderd was gehackt*. Daardoor kon een cybercrimineel het standaard witte licht veranderen in zo鈥檔 beetje alle kleuren van de regenboog. Deze cyberaanval had gelukkig geen grote schadelijke gevolgen, maar ICT-dreigingen kunnen en enorme impact hebben op bedrijven.

Veiligheid volgens IeTee Solutions

Wilt u dat er met een frisse blik kritisch naar de inrichting en beveiliging van uw ICT-omgeving gekeken wordt? Wellicht heeft u behoefte aan een analyse van de beveiliging in uw netwerk? Dan is het een goed idee om een security audit door IeTee Solutions te laten uitvoeren. Tevens bieden wij de mogelijkheid om middels een phishingtest inzicht te geven in het bewustzijnsniveau van collega鈥檚 op het gebied van phishing.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van ICT-beveiliging?  Bel of mail geheel vrijblijvend met onze security specialisten en laat u adviseren.

T: 0162- 484940
M: info@ietee.nl

*Bron: RTL Nieuws

Bekijk andere artikelen…

Wij gaan verhuizen!

Wij gaan verhuizen!

Oosterhout, 13 april 2022 IETEE GAAT VERHUIZEN! Vandaag heeft directeur Bob Ouwejan zijn handtekening gezet onder de...

Bent u ook in de wolken?

Bent u ook in de wolken?

Wij zijn IeTee Solutions, professionals met een echt ICT-hart 鉂わ笍. Kunnen wij uw...

Safer Internet Day

Safer Internet Day

饾棪饾棶饾棾饾棽饾椏 饾棞饾椈饾榿饾棽饾椏饾椈饾棽饾榿 饾棗饾棶饾槅 is d茅 dag om van het internet een veiligere omgeving te maken voor iedereen. We kijken verder dan...