IeTee Solutions viert 15-jarig bestaan op Landgoed Ulvend

 In Nieuws

Dit jaar bestaat IeTee Solutions 15 jaar en dat moest natuurlijk gevierd worden. Op vrijdag 7 oktober j.l. vertrokken alle medewerkers van IeTee richting De Voerstreek. Een prachtig gebied op de grens van Nederland en België, op zo’n 25 kilometer van Maastricht.

Zoals gewoonlijk bij IeTee tijdens dit soort evenementen, waren ook alle partners en kinderen welkom. En de ervaring heeft ons de afgelopen 15 jaar geleerd, dat dat altijd één groot feest is. En dat werd het ook dit jaar weer ……

IeTee 15 jaar

Op vrijdag komt iedereen aan. De één wat later dan de ander. Alles is door de personeelsvereniging van IeTee tot in de puntjes geregeld. Voor iedereen is er lekkere verse soep gemaakt met brood en smeersels. Er is een drankje, een hapje en een gezellig muziekje en de avond wordt doorgebracht met gezellig borrelen en bijkletsen met iedereen. Zoals gewoonlijk is het ontzettend gezellig en wordt het voor een aantal erg laat.

De volgende ochtend wordt er om 09.00 uur met z’n allen gezamenlijk ontbeten en starten we om 11.00 uur allemaal weer fris en fruitig aan het ochtendprogramma. Het weer is prachtig en collega William, die zich in zijn vrije tijd al jaren inzet bij de scouting, heeft een aantal leuke spellen bedacht. Alle aanwezigen worden in teams verdeeld en er wordt onder andere een hilarisch schreeuwspel gespeeld, een blind vierkant gemaakt door ieder team en levend kwartet gespeeld. Fanatieke collega’s, hun partners en vooral ook de kinderen hebben de grootste lol.

Na de lunch splitst de groep zich in tweeën. De ene helft van de groep gaat een GPS-tocht doen door het prachtige landschap. De andere helft gaat een uitdagend outdoorparcours doen, met een hoogteparcours, een tokkelbaan, boogschieten en een speleobox, waarbij de echte waaghalzen zich in het donker door smalle gangen moeten wurmen in een houten box van 20m³.

’s Avonds gaat de barbecue aan en wordt er gezellig met z’n allen gegeten, gedronken en gelachen. Nu iedereen moe is van de actieve dag en de korte voorgaande nacht, wordt het iets minder laat gemaakt dan de dag ervoor. En zo zit iedereen op zondagochtend weer aan het ontbijt, wordt er nagepraat over het fantastische weekend, over de geweldige onderlinge sfeer en is het uiteindelijk tijd om alles weer in te pakken en huiswaarts te vertrekken.

En iedereen verheugt zich alweer op het volgende uitje ……

Als schrijfster van dit artikel, kijk ik met veel plezier maar ook met trots terug op wederom een zeer geslaagd IeTee Weekend. Wat hebben we toch een ontzettend leuk bedrijf, met leuke collega’s en een geweldige sfeer. Echt bijzonder!

En volgend jaar waarschijnlijk met een nog grotere groep, want IeTee Solutions groeit.

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over!

Start typing and press Enter to search