NIEUWS

IeTee Solutions

Ga veilig het nieuwe jaar in! 

Ontdek of uw ICT-omgeving voldoende beschermd is tegen cyberaanvallen en bedreigingen van buitenaf. De Security Scan van IeTee Solutions is hét onderzoek naar de status van de informatiebeveiliging binnen uw organisatie.  

De Security Scan bestaat uit drie onderdelen: 

  • Vulnerability Onderzoek: dit onderzoek heeft als doel uw ICT-systemen te beschermen tegen bedreigingen, door de ICT-kwetsbaarheden te identificeren en te rangschikken. 
  • Penetratietest: tijdens deze test worden één of meer computersystemen getoetst op kwetsbaarheden. 
  • Phishingtest: iedereen binnen uw organisatie ontvangt een fictieve e-mail, precies zoals hackers ook te werk gaan. In deze e-mail worden de medewerkers verleid om op de link te klikken die erin zit. 

U bent geheel vrij te kiezen voor één of meerdere van de onderdelen van de Security Scan. Naast uw totale ICT-omgeving te analyseren, adviseren we uiteraard ook de eventuele aanpassingen en verbeteringen van uw beveiliging.  Houdt cybercriminelen buiten de deur en ga veilig het nieuwe jaar in. Meer weten? Ga naar: https://ictbeveiligendoejezo.nl/security-scan/

Wij komen graag met u in contact. 📧 info@ietee.nl 

Bekijk andere artikelen…

Win een Security Scan

Win een Security Scan

𝗠𝗔𝗔𝗞 𝗞𝗔𝗡𝗦 𝗢𝗣 𝗘𝗘𝗡 𝗚𝗥𝗔𝗧𝗜𝗦 𝗦𝗘𝗖𝗨𝗥𝗜𝗧𝗬 𝗦𝗖𝗔𝗡 Dagelijks leest u verhalen over hacken, virussen en spyware. Onze Security Scan...