16 jaar IeTee, wat gaat de tijd toch hard!

 In Nieuws

2 april 2001 ….. de dag dat het allemaal officieel begon. Of beter gezegd, de dag dat ík officieel begon. Nu alweer 16 jaar geleden. Een mooi moment om eens even achterover te leunen en terug te kijken.

Na de nodige voorbereidingen, begon het dus allemaal echt op die 2e april in 2001. Gewoon vanaf mijn zolderkamer, ging ik aan de slag. Een nieuwe uitdaging, waar ik ontzettend veel zin in had. Maar het was natuurlijk ook heel spannend en een beetje eng.

Maar ik ging aan de slag. Ging me verdiepen in verschillende branches, zoals de bibliotheekbranche en de woningcoporaties. En in mijn oude Ford, crosste ik het halve land door, om IeTee onder de aandacht te brengen en klanten te werven. En zo kwamen daar de eerste klanten én de eerste medewerkers van IeTee. En op zo’n moment als nu, is het dan toch wel echt leuk om te zien dat ik me nog steeds mag omringen met collega’s uit die beginfase, zoals Franco, Monique, Patrick en Peter. En natuurlijk onze klanten, waarvan er velen al zo’n 10 tot 15 jaar trouwe klant zijn.

En wat hebben we veel meegemaakt in al die jaren. Ons eerste kantoorpand, aan het Minervum in Breda, de verhuizing naar de Paardeweide in Breda en later weer naar ons huidige pand aan de Everdenberg in Oosterhout. En de goede jaren in onze branche, waarin wij konden groeien en ons konden ontwikkelen. Maar natuurlijk ook de zware, economisch mindere tijden. Dat was pittig, maar ook een periode om vol trots op terug te kijken. Want, samen met ons hechte team, hebben we er toch maar mooi voor gezorgd dat we het hoofd boven water hebben gehouden. En dat we ons zijn blijven doorontwikkelen, met nieuwe diensten zoals ons prijs per werkplek concept, all in beheer en het werkplek- en serverbeheer à la carte.

En wat hebben we de afgelopen jaren ook ontzettend veel lol gehad tijdens de vele personeelsuitjes: dagje touren op een Solex, kiten en barbequen aan het strand, het uitvoeren van onmogelijke opdrachten tijdens de strijd der elementen, een potje levend monopoly en nog heel veel andere, leuke activiteiten. Waarbij de weekendjes weg, met collega’s, hun partners en kinderen toch altijd weer het hoogtepunt waren.

Ik kijk vooral tevreden en met een glimlach terug op de afgelopen 16 jaar. En kijk met een zeer positieve blik naar de toekomst. Wat er ook gebeurd, ik weet dat IeTee “tegen een stootje” kan. Wij redden ons wel, want iedereen is gedreven en enorm betrokken. Dus …… op naar de volgende mooie jaren!

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over!

Start typing and press Enter to search